HIZLI VE ÖFKELİ 8

Ocak 06, 2018

2001 yılında başlayan serüven kaldığı yerden devam ediyor. Paul Walker’ın hazin ölümü sonrası devam kararı alan ekibe Charlize Theron ve Helen Mirren katılıyor. Artık huzurlu bir hayat yaşamaya karar veren ekip suça bulaşmadan sakin bir yaşamı tercih eder. Dominic ve Letty evlenip balayına giderken, diğerleri de emekli olmaya karar verir.
Birlikte toplanan ekip hepsinin temize çıkmasıyla birlikte dünya turuna çıkmaya karar verir. Ancak Cipher adındaki gizemli bir kadın Dom’u hedef alacaktır. Onu tekrar suça alıştırmaya başlayacak ve sevdiği insanlardan uzaklaştıracaktır. Hızlı ve Öfkeli 8 yorumlarıkonusunda sitemizdeki makaleye aşağıdan devam edebilirsiniz. Arkadaşlarının yapması gereken tek şey onu durdurmak olacaktır.                                           
Dünya sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan The Fate of the Furious aksiyon dolu anlara sahne olacak. “New roads ahead” sloganıyla gişede ter dökecek film hayranları tarafından merakla bekleniyor. Sosyal medya hesaplarında şimdiden film eleştirileri ile alakalı konular açıldı. Filme eklenen isimlerin göstereceği performanslar üzerinde konuşuluyor.
160 dakika sürecek film Amerika Birleşik Devletlerinin Atlanta, Georgia bölgesinde çekildi. Film arkası haberlerini takip ettiğimizde serinin devam edeceği yeni isimler ekleneceği konuşuluyor. Şahsi fikrimi yazacak olursam Paul Walker’ın ölümü sonrası seriyi devam ettirmek yanlış oldu.
Bu makalemizde Hızlı ve Öfkeli 8 filmi hakkında eleştirilere, haberlere, filmin konusuna ve özetine dikkat çekmek istedik. Bir önceki yazımız olan Vezir Parmağı filmi başlıklı makalemizde Vezir Parmağı Yorumları, Vezir Parmağı Eleştirileri hakkında bilgiler verilmektedir.

                         İNDIRMEK ICIN TIKLA

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images